Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Ψηφίστε την Αγνή Γεωργούλα!


Ομολογώ πως για την Αγνή Γεωργούλα άκουσα πρώτη φορά από τον τρισαγαπημένο μου Βασίλη Αδαμόπουλο. Όταν είχα πάει σαν guest star στην εκπομπή του. Έλεγαν με τον άντρα μου πως είναι πολύ καλή, ότι η καινούργια ώρα (8-11) της πάει "γάντι" και κάτι τέτοια. Η νέα ώρα που έκανε εκπομπή μου πήγαινε και μένα "γάντι". Ήταν η ώρα -η μαύρη ώρα- που επέστρεφα από μια ακόμα φρικιαστική μέρα στη φάμπρικα και ταξίδευα περίπου μία ώρα με τα ΜΜΜ για να φτάσω στο σπίτι. Η ώρα προσαρμογής. Έτσι την έχω ονομάσει. Και αυτή την ώρα η Αγνή την μεγάλωσε. Γιατί τις περισσότερες φορές συνεχίζω να την ακούω και στο σπίτι.
Την πρώτη φορά που την άκουσα θα έβαζα στοίχημα πως την έχω ξανακούσει. Όμως στην πορεία διαπίστωσα πως αυτό το γνώριμο της φωνής οφειλόταν απλά στο ότι η Αγνή μιλάει στο ραδιόφωνο όπως θα μιλούσε αν πίνατε μαζί καφέ, αν καθόταν στη θέση του συνοδηγού σε μια κυριακάτικη εκδρομή, αν πιάνατε συζήτηση στο... κομμωτήριο ή στη στάση του λεωφορείου.
Οι μουσικές της επιλογές -πάντα υπέροχες και ποτέ ίδιες- καταφέρνουν να με ηρεμούν και να μου φτιάχνουν τη διάθεση μετά από έναν 7ωρο αγώνα δρόμου. Είναι πραγματικά "Ο,τι καλύτερο" μπορεί να μου συμβεί στη διαδρομή μου για το σπίτι. Είναι η γυναίκα που είμαι βέβαιη πως όταν ακούει "play list" πετάει αναφυλαξία. Επιλέγει ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στη μουσική χωρίς να αποκλείει κανένα είδος και ταυτόχρονα εκπληρώνει όλες τις επιθυμίες σου παίζοντας ότι κομμάτι ζητήσεις.
Και δεν είναι μόνο η μουσικές της επιλογές. Είναι οι αμέτρητες συνεντεύξεις της με σημαντικούς ανθρώπους της Τέχνης, τα ενδιαφέροντα θέματα που αναλύει, η αισιοδοξία και το χιούμορ που βγάζει. Η ευαισθησία της. Η αμεσότητά της.

Στην εκπομπή της Αγνής, μέσα στα 2 περίπου χρόνια που την ακούω και ατελείωτα sms, έχω καταφέρει να κερδίσω 3 φορές ένα από τα υπέροχα δώρα που προσφέρει. Τη μια φορά ήταν ένα βιβλίο. Πολύ καλό. Τη δεύτερη μια πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας "An american crime". (βλέπε σχετικό post με τίτλο "
Το έγκλημα της διπλανής πόρτας"). Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που είδε αυτή την ταινία. Συγκλονιστική. Τόσο που δεν ξέρω αν θα είχα το κουράγιο να την ξαναδώ. Η τρίτη φορά ήταν μια πρόσκληση για το "Αθηνών Αρένα" και την απίστευτη παρέα του Κώστα Τουρνά - Γιάννη Κότσιρα - Λάκη Παπαδόπουλου και Δήμου Αναστασιάδη. ΕΚ-ΠΛΗΚ-ΤΙ-ΚΗ βραδιά. Και την ευχαριστώ θερμά γι' αυτό.
Η Αγνή λοιπόν είναι -και το αξίζει- υποψήφια καλύτερη ραδιοφωνική παραγωγός στις "Γυναίκες της Χρονιάς 2008" του περιοδικού Life & Style. Μπορεί εγώ να την ακούω μόλις 2 χρόνια, αλλά η Αγνή μετράει 20 χρόνια στο ραδιόφωνο. Και μετά από τόσα χρόνια αξίζει να ανέβει πάνω στη σκηνή και να παραλάβει ένα βραβείο.
Για τις όμορφες ώρες που μου χαρίζει, για την πολύτιμη προσφορά της στη διαδικασία προσαρμογής μου, για τα δώρα που έχω κερδίσει μέσα από την εκπομπή της, το λιγότερο που έχω να κάνω είναι να βροντοφωνάξω: VOTE FOR AGNI!!!!!
Όσοι θέλετε, μπορείτε και γουστάρετε, αγοράστε το περιοδικό Life & Style, τσεκάρετε το ονοματάκι της στην κατηγορία Ραδιοφωνική Παραγωγός και θα κερδίσετε ατελείωτες ραδιοφωνικές ώρες μιας Αγνής μες την καλή χαρά!
Το κέρδισε με την αξία της και το αξίζει.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΓΝΗ ΜΟΥ!

*Την φωτογραφία της Αγνής την "αλίευσα" απο το site του ANT1 radio www.972.gr